Reacties

Vooraf:
Aankondiging in het Nieuwsblad

Filmpje:
Radio trail filmpje

Blogs:
Peter de Endorfiene junkie
Koen de Vries

Reacties:
"Felicitaties aan de organisator Running Cremke voor de prachtige en perfect georganiseerde wedstrijd gisteren. Het was een genoegen om terug in Aalter te lopen, alleen dacht ik daar de laatste 5 km toch nog iets anders over Qua timing en weer kon het niet beter! Bedankt!!!!"

"Running crèmke,je hebt het weer voor mekaar gekregen om een mooie wedstrijd in elkaar te steken.Mooi parcours,veel modder en nog een lekker broodje achteraf.Verwacht mij maar terug bij volgende wedstrijden"

"Gisteren de bossen van vlaanderen trail gelopen, een wedstrijd over 43 km en in zware omstandigheden ( Modder e.d ). Plaats 23 behaald en heel tevreden. Bedankt Running Cremke voor de mooie organisatie."

"Bedankt Running Cremke voor de organisatie van deze mooie trail....plaatje was compleet ! In Aalter zijn we altijd welkom en worden we verwend."

"LOPENDE CORNETTO!! Heel mooi gisteren, zo'n parcours teken je niet zo maar, medailles en zo, overal veel hulp, you're the man of the weekend!"

"Ook wil ik nog melden dat ik geen broodje heb gekregen omdat ik moest wachten tot 14u. Dit kon ik niet omdat ik nog moest gaan lopen in Wesdorpe. Dus dan maar met lege handen naar huis gekomen. Maar heb mij wel goed geamuseerd in het bos. Het is wel voor herhaling vatbaar maar de affiches zouden een beetje duidelijker mogen zijn vind ik."

"Gisteren de 43 gelopen en genoten van de tocht, alleen spijtig dat ik in de uitslag bij de 23 sta, kun je dit nog aanpassen?"

"Mooie organisatie!!!"

"Bedankt voor deze prachtige inrichting. Heb er van genoten tot km 27 maar dan begon het wat moeizamer te lopen. Maar voldaan de finish behaald op dit door de weersomstandigheden van de laatste weken  verzwaarde parours. Hopelijk volgend jaar terug deze organisatie."

"Ik sta niet in de uitslag"

"24km? Ik had er wel 25, 56 hé Running Cremke! Maar ik genoot zo van het parcours dat ik dacht, laat er ons nog een paar lussen bij doen. Nogmaals, top gedaan Joeri. Als het past in mijn programma kom ik zeker nog eens af bij een volgende organisatie."

"Een dikke proficiat aan de organisatie! Voor de AVMO Tielt was het perfect! veel modder plezier beleefd! We komen zeker terug. tks xxx"

"Mooie organisatie, in een prachtig decor met zonnig weer wat wil ne mens meer dat we dan ne keer een pijltje niet gezien hebben nemen we er graag bij, mooi zo op naar volgend jaar he"

"Vond het ook erg leuk Cremke. Denk wel dat je de afstand gewoon kan aanpassen naar 25km voor de radiotrail. Ik heb bij bijna iedereen 25km zien staan. Zelf had ik 25,4km. (met 300 meter fout lopen erbij"

"Knap gedaan Joeri! En nog een doos spaghetti bij aankomst, en wat bier hetwelke Thierry de Block momenteel in zijn kloten aan het gooien is"

"Schitterende wedstrijd en petje af voor de perfecte organisatie. En mijn benen zijn vandaag nog altijd aan het nagenieten"

"Bedankt Running Cremke en je ploeg helpers voor de organisatie van deze mooie wedstrijd. Ik heb ervan genoten!"

Reacties

 1. Hoi allemaal
  Wij zijn een religieuze organisatie die leningen aan personen in nood maakt en de vreze Gods hebben. Wij maken ook investeringen in rendabele projecten. Je bent eerlijk; u moet de liquiditeit te betalen uw facturen, om uw eigen bedrijf te starten of om schulden te vereffenen. We zijn klaar om u te ontmoeten met de hulp van onze advocaten. Neem contact op met ons op via onze mail voor totale tevredenheid binnen 24 uur. Onze voorwaarden zijn zeer gunstig en u kan terugbetalen in 20 jaar met een jaarlijkse rente van 2 procent.

  Contacteer ons via E-mail: legalfinance85@gmail.com

  Het team van de 'Juridische Finance'

  Vriendelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Social Wall