2° editie

Datum
3° zaterdag januari wordt de vaste stek op de kalender voor de bostrails in Aalter.
Dus check zaterdag 16/01/2016 in die agenda , blokeer die datum, en vooral schrijf snel in.
Afstanden
Opnieuw keuze uit een korte, midden en lange afstand. Even gehoopt om het verharde gedeelte tussen sportcentrum en bos er te kunnen uit halen. Maar organisatorisch blijkt dit niet zo evident. Zal dus nog niet voor dit jaar zijn. Parcours blijft groten deels behouden, hier en daar enkele nieuwe strookjes. Zo wordt het dit jaar nog mooier. Vorig jaar waren de afstanden 43km-24km-10km. Dit kan wat afwijken, maar blijft in grote lijnen gelijk.
Tijdstip
Eerste start (43km) blijft om 10h. De andere waren vorig jaar om 11 en 12h. Ik bekijk nog als we de andere afstanden sneller kunnen laten aansluiten. Zeker voor zij die in de namiddag nog een andere wedstrijd zouden willen lopen kunnen dan makkelijker de combinatie maken.
Inschrijflimiet.
Vorig jaar was meteen een succes met 438 inschrijvingen. Daarom werd dit jaar een limiet ingevoerd. Inschrijflimiet is 600 deelnemers.
Start inschrijvingen.
Eerder werd reeds een mailing verstuurd naar de deelnemers van vorig jaar waarvan we een email adres bezitten. Vanaf heden zijn de inschrijvingen voor iedereen open. Gezien de inschrijvingen sneller lopen dan vorig jaar is niet te lang wachten de boodschap. Inschrijven kan hier met deze link.


Reacties

Social Wall