Mailing

Opnieuw heel wat betalingsbevestigingen verstuurd met bijhorende kortingsbon voor de trailschoenen.

Maar ook enkele Radio Trail inschrijvingen bleven onbetaald. De eerste inschrijvingen van de wachtlijst kregen reeds een uitnodiging om hun inschrijvingen definitief te maken.

Vrijdag sluiten we de voorinschrijvingen af. Zaterdag zullen de nog resterende plaatsen verdeeld worden over de wachtlijst, in volgorde van inschrijven.

Reacties

 1. Beste,
  Toen ik op zondag 3/01 onze inschrijving voor de Radio Trail (23km) deed, stond op deze website te lezen dat we op een reservelijst zouden terecht komen. Ik schreef mezelf en partner Christian Vanlooy in. Op de startpagina las ik dat we moesten wachten met betalen tot we bevestiging zouden krijgen dat er plaatsen vrij zouden komen.
  Nu zie ik onze twee namen wel staan bij de inschrijvingen 2016 en is mijn vraag; moet ik nu betalen of niet? Want hierboven lees ik "inschrijvingen bleven onbetaald" - dat is in ons geval zeker zo, omdat ik ervan uitga dat we nog op een reservelijst staan. Kan iemand hier wat duidelijkheid over geven? Zodat we nu niet per abuis van de lijst vallen omdat we niet betaald hebben... We willen wel degelijk deelnemen.
  Alvast bedankt!

  Bette Struyvelt (bette_struyvelt@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Social Wall