Reacties

Prachtige organisatie, volgend jaar zijn we hopelijk weer van de partij.
Enige wat wij niet konden vinden was die parking op 400m van de start, misschien volgend jaar een adres vermelden
Sportieve groeten uit het Leuvense
Ps: we hebben vlot een parkeerplaats gevonden

Alvast bedankt voor de prachtige organisatie! :) ik heb genoten van de 10km met weliswaar veel modder. :)
 
Vandaag deelgenomen aan 24 km, binnen in 2u12. 
Wat een schitterende wedstrijd, maar er zaten toch wel 3 tal stukken bij waar van lopen geen sprake was, was stappen tot aan over de enkels inn de modder.
Heb er 200% van genoten en hoop dat het volgend jaar terug op de agenda staat.
Misschien kleine correctie: van vele collega's gehoord en zelf ook opgemeten: de 24 km waren er in feite 25.7
 
Mooi tochtje vandaag!
 
Proficiat met de organisatie van de trailtochten! Wij zijn super tevreden met de goeie organisatie en zeker het top sportcomplex dat jullie hebben in aalter. De tochten waren eveneens super goed prachtige parcours!
 
Vandaag heb ik mijn 3de marathon gelopen: de Bossen van Vlaanderen-trail (43 km) in de omgeving van Aalter (Aalter, Maria-Aalter, Ruiselede, Wingene). Het was een loodzwaar modderig parcours, van bos naar bos, ook door natuurgebieden. Op sommige plaatsen: bijna tot aan de knieeen in de modder of door een beekje. Ik heb er wel enorm van genoten! Ik heb deze trail uitgelopen in 5u07. Bedankt Running Cremke voor de goede organisatie en mooi parcours ! 't is écht een aanrader !

Meer dan 25 km genieten van een winters zonnetje en ploeterend in de modder op radiotrailrun bij onze Joeri, 't was weer super in orde, bedankt Running Cremke en alle helpers ! 2u48min over gedaan en soms tot halverwege mijn benen in de modder verzonken, gene schoen verloren onderweg. Telkens heel tof om zovele runningmaatjes weer te zien, de après met de harde kern was ook weer heel plezant, zoals meestal..... !

Bossen van Vlaanderen: hopelijk wordt dit een klassieker! Bedankt Running Cremke voor deze pittige (ultra) trail. Ik ben 4u48min kalm gebleven maar 'k heb serieus afgezien!

Bossen van Vlaanderen Trail Aalter: 44,53 km / 4u58'01" (20' beter dan vorig jaar, zwaarder parcours).
Modder, hagel (3x), modder, regen (1x), modder, FUN & content!
Proficiat met de organisatie Running Cremke!

Veel zin had ik er niet in na de vele regenval van gisteren. Toch in de auto gesprongen richting Aalter, bossen van vlaanderen trail. Het was een race met veel kilometers moddertrappelen. Na kilometer 25 kwam de drive erin. De goesting was er... die modder zou me niet klein krijgen. Uiteindelijk als derde dame binnengelopen. Running Cremke het was weeral een goede organisatie en ik zal die cava met veel plezier leeg drinken!

Deze voormiddag een prachtige bostrail gelopen tussen Aalter, Kruiskerke, Doomkerke en Maria Aalter, 25.4 km door mooie bosjes met hier en daar een modderstrook en een beetje water..
Gelukkig kon ik starten want had een loopbroek vergeten en dank zij de voorzitter van JC Aalter een (nieuw) model gekregen die ik bijna kwijt was in de laatste modderpoel. Chapeau voor Joeri en zijn team om alles vlotjes te laten verlopen. terug de 3de zaterdag van 2017 in januari

Prachtige trail gelopen in Aalter. In plaats van 24 km, waren het er 26.2. Twee maal verkeerd gelopen. Op de foto zie je tot hoever ik in de modder heb 'gehangen'.
Afgezien, maar toch TOP.
Joeri, bedankt !!

Proficiat voor de prachtorganisatie.

Running cremke mag trots zijn, mooi parcours, me geen moment verveeld

Challenge 2 van 2016 : Lustrummarathon - 44 km Bostrail Aalter . Afgewerkt. Megaparcours! Kneukeltje voor de organisatie!

Mooie organisatie en prachtig parcours uitgestippeld door Running Cremke. Het was in orde Joeri !
3 de keer dat ik er was ! 't Was weer dik in orde ! Zwaar maar heel leuk ! Merci Joeri , je hebt een mooie speeltuin

't Was machtig Joeri. Zottekeswerk in de modderstroken maar eens dat uw voeten nat zijn maakt dat allemaal niet meer uit. Merci voor de eerste marathon van 't jaar (en de eerste keer zonder klop van de hamer), op naar de 24uren loop in de zomer

Bedankt Joeri, we hebben er weer van genoten! Zwaar, een echte trail dus wink-emoticon Tot volgend jaar!!

Twas niet voor mietjes vandaag maar kheb ervan genoten! Merci!

Danke Joeri! Weer schitterend parcours, perfecte organisatie, echt schone wedstrijd. Wij beseffen zeker niet hoeveel uren jij daarin investeert.

Kon op het einde nog even de loopschoenen wat afspoelen op de finse piste . Het was de Maxx vandaag , bedankt voor het mooie parcours ! Tot volgend jaar . Hallo eens met sneeuw en harde ondergrond bestellen a.u.b. voor een verandering !

Met dit vooruitzicht vandaag richting Aalter vertrokken voor de Bossen van Vlaanderen trail. Voor de not-believers: om erdoor te lopen! en nog wel 25 km! Gelukkig was het weer goed, de omgeving om van te genieten, het gezelschap meer dan OK en den après mocht er ook zijn. Kortom, het was weer een geslaagde editie, we hebben er afgezien maar kunnen er al weer om lachen. Klein detail: op sommige plaatsen was het nog erger dan de foto liet vermoeden... Bedankt Joerie voor deze schitterende organisatie!

Chapeau (hoedje af) voor Joeri, prachtig parcours, goede bevoorrading en voor de rest hebben alle afwezigen ongelijk, tot in 2017
in de kuuroorden betalen de mensen 100 euro voor 20 minuten, wij hebben er langer van genoten voor een mindere prijs

Joeri , dit spreekt voor zich, zoveel mensen samen krijgen om zich te amuseren , het zijn er maar weinig die het ook kunnen

Opnieuw een toffe trail in Aalter Joeri. Proficiat en het parcours viel uiteindelijk zeer goed mee. Na een wintereditie in 2015, een regenparcours in 2016, wat wordt het in 2017?

In tegenstelling tot de kledij was de organisatie WEL (alweer) vlekkeloos !

Bedankt voor de prima organisatie, het was perfect….en een mooi rondje!


Eerst en vooral proficiat met jullie trail, ondanks de vele modder een topparcours en dito organisatie.
Kan het zijn dat de kortingsbon nog niet verzonden werd?


Superplezant gisteren in Aalter ! 24 km hossen door de bossen maar wel heel voorzichtig. Ne keer in het water geplonsd tot aan de kin, een schoenzool verloren in de modder en dan nog 4 km verder moeten hinken, och het hoort er allemaal bij. Dank u wel Joeri Cremke voor de geweldige organisatie !

Op zaterdag de radio-trail gelopen in Aalter samen met WRB voorzitter Ronny, een organisatie van Running Cremke die mijn pacer was in mijn eerste marathon (IFF in september 2015).
Door de vele regen van de afgelopen dagen was het een loodzwaar modderig parcours van 25,34 km van bos naar bos & door de natuurgebieden in Aalter, Maria-Aalter & Ruiselede.
Meerdere keren tot over de enkels in de modder & bij de beek tot mijn knieën in water. ...Geëindigd op 2:32:43.
Bedankt Joeri (Running Cremke), de radio trail 2016 editie was een echte survival, hopelijk tot volgend jaar, wie weet is er dan eens een sneeuw-editie.


Proficiat met de puike organisatie en het uitdagende maar heel mooie parcours. Heb er van genoten en is voor herhaling vatbaar !

LOPENDE CORNETTO, prachtig georganiseerd mijne man. 20 EUR deelname, dat is gratis voor al wat we in de plaats kregen. Je bent gek! Respect!!!!!!

Running Cremke: 't was machtig goe, ferm genoten van m'n eerste trail over de 42k, m'n eerste loopkrampen en dat net naast m'n deur. Proficiat met al de schoon (... bwe ja aan de start toch) volk op de Trail! Tot volgend jaar!

Joeri en je team,
Nogmaals bedankt voor de magnifieke trail. Ik nam deel aan de 24 km.

Hartelijk dank voor de perfecte organisatie, het was mijn eerste trail en ik heb er echt van genoten, op het gemak gelopen genieten van de bossen.
Bedankt!
 
Prachtige organisatie , sportieve groeten AC Denderland
 
Alle ingrediënten van een goede trail waren aanwezig: goede bevoorrading, mooi parcours, goede bewegwijzering, een kilometertje meer of minder maakt niet uit, ontmoeting met vele loopvrienden, van zonneschijn tot hagelbuitje, overheerlijk broodje na de wedstrijd en een heleboel vriendelijke vrijwilligers die hun vrije zaterdag voor ons opofferden om voor ons een onvergetelijke dag te maken. Dank jullie wel allemaal, jullie waren goed bezig!

Proficiat Running Cremke Joeri voor de puike organisatie. Het parcours was toch wel stevig te noemen. Proficiat aan alle lopers van alle afstanden! Allemaal winnaars !

Respect. Goede organisatie. Dit was mijn tweede trail ooit en dit smaakt toch naar meer. Volgend jaar ben ik er graag weer bij.

Prachtige trail! 24Km dat toch 25,5km was. Zalig weerke! Voetjes een beetje vuil maar voor de rest alles top! Goed gedaan Joeri en team!

Reacties

  1. Alle ingrediënten van een goede trail waren aanwezig: goede bevoorrading, mooi parcours, goede bewegwijzering, een kilometertje meer of minder maakt niet uit, ontmoeting met vele loopvrienden, van zonneschijn tot hagelbuitje, overheerlijk broodje na de wedstrijd en een heleboel vriendelijke vrijwilligers die hun vrije zaterdag voor ons opofferden om voor ons een onvergetelijke dag te maken. Dank jullie wel allemaal, jullie waren goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Social Wall