Praktische info


ADRES
Secretariaat, Kleedkamers, Douches, Cafetaria, ... alles op één adres: Lindestraat 17, 9880 Aalter

AFHALEN BORSTNUMMERS (en DAGINSCHRIJVING)
Vrijdag 18 januari van 13h tot 19h
Zaterdag 19 januari vanaf 8h

PARKING
Er zijn opnieuw politie controles aangekondigd. Denk aan de verkeersregels. En bekijk onze post met kaartje waar er gratis parking te vinden is binnen een straal van 1km.

KLEEDKAMERS/DOUCHES
Door een goede samenwerking met krachtbal en voetbal kunnen we opnieuw over 8 kleedkamers met douches beschikken. Vóór de trail meld iedereen zich gelijktijdig aan. Daarom raden we aan om reeds in loopkledij naar de start te komen. Na de trail is er voldoende douche capaciteit gezien de lopers gespreid finishen.
De kleedkamers/douches zijn gelegen achteraan de sporthal (de kleedkamers vooraan zijn voor de indoor sporters). Er zal streng toegezien worden dat er niet met vuile trailschoenen naar de kleedkamers gegaan wordt. In één gang zullen er 4 reinigingsplaatsen beschikbaar zijn om ook de schoenen hun "douche" te gunnen. De toegang tot de kleedkamers/douches zal gebeuren via een andere gang.

BORSTNUMMERS
De nummers moeten duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden. Er zullen meerdere jury leden langs het parcours opgesteld staan.

GPS
Aan wedstrijdlopers wordt bovendien gevraagd om met GPS te lopen. Zeker aan de lopers met podium plaats zal gevraagd worden om hun kilometer totaal aan te tonen.

BAGAGE
Er is een bewaakte bewaarplaats voorzien in de gang van het sportcentrum. Gelieve hiervoor wel tijdig aan te melden. Niet vlak voor de start.

EIGENDOMMEN & NATUUR
Gelieve geen afval weg te gooien langs het parcours. Toon respect voor de natuur, privé-eigendommen en de openbare weg.

PERSOONLIJKE BEVOORRADING
In de cafetaria worden 2 dozen geplaatst om persoonlijke bevoorrading te laten brengen. Een eerste doos voor bevoorrading 1 (14km) & 3 (34km). Een tweede doos voor bevoorrading 2 (29km).

BEVOORRADING
We werken bekervrij !!! De bevoorradingen zullen voorzien zijn van een ruim aanbod water, coca-cola, isotone drank W-Cup, warme thé, maar ook banaan, sinaas, gedroogd fruit, zoute snacks, ... Bij de aankomst zal er ook recuperatiedrank zijn.

TIJDSLIMIETEN
14h30 Tijdstip waarop de 2° bevoorrading moet verlaten zijn
15h30 Tijdstip waarop de 3° bevoorrading moet verlaten zijn
16h30 Afsluiten registratie finish

BEZEMWAGEN
We hopen dat onze bezemwagen geen werk heeft. Mocht je deze toch nodig hebben, kan je deze opbellen via 0477 89 41 03 (steek dit vooraf in uw mobieltje). We pikken u zo spoedig mogelijk op en brengen u terug naar de finish.

NOG VRAGEN?
Check: info en voorwaarden
Of mail ons.

Reacties

Social Wall